II Simpozijum Udruženja sestara i zdravstvenih tehničara Srbije u neurologiji – Soko Banja 21.-23.09.2018.

Poštovane koleginice i kolege,
cenjeni saradnici,

Unija udruženja medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara organizator je II Simpozijuma Udruženja sestara i zdravstvenih tehničara Srbije u neurologiji, koji se održava u periodu od 21.-23.09.2018. godine u hotelu “Moravica” u Soko Banji.

II Simpozijuma Udruženja sestara i zdravstvenih tehničara Srbije u neurologiji,  akreditovan je kod ZS Srbije (Broj odluke: 153-02-  1550/2018- 01, doneta  21.05.2018.godine  D – 1 -641/18 ) za lekare, medicinske sestre i zdravstvene tehničare.

Sadržaj akreditovanog Simpozijuma  daje mogućnost učesnicima da u okviru plenarne tematike iz oblasti urgentnih stanja u neurologiji  obnove i unaprede stečena znanja , a  kroz prezentaciju  stručnih radova iznesu primere  dobre stručne prakse.

Prirodne lepote i osmišljeni kulturo zabavni sadržaji učiniće vaše učešće na Simpozijumu u Soko banji korisnim, prijatnim i lepim.

Iz dokumenta  “Informacija za učesnike” možete se informisati o rezervaciji i cenama smeštaja, kotizaciji, uslovima korišćenja organizovanog prevoza: Beograd- Soko Banja-Beograda  i  načinu plaćanja istih.

Informacije možete skinuti sa ovog link:

Prijavu možete skinuti sa linka ispod, a pošto je odštampate i popunite možete je poslati na adresu:

Udruženje medicinskih sestara, tehničara i babica zdravstvenih ustanova Beograd
11000, Beograd, Terazije 12

Program simpozijuma:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑