POZIV ZA PRIJAVU UČEŠĆA NA STUDIJSKOM PUTOVANJU MAJ 2019

Poštovane koleginice i kolege, cenjeni saradnici,

Iz nas je dvomesečni rad na osmišljavanju programa i pronalasku agencije koja će po najpovoljnijim uslovima organizovati studijsko putovanje, planirano za maj 2019.godine.

Bilo bi najlepše kada bi grupa finansijski mogla da učestvuje u svim predloženim fakultativnim izletima. Ukoliko je to nerealno očekivati, slobodni smo da vam predložimo, a da se ne “razbije” grupa, da od ponuđenih fakultativnih izleta prijavimo se za:
–  Moskva – Kremlje ( 65 e )
–  Puškin – Carsko selo ( 95 e )
–  St Peterburg – Ermitaž – ( 40 e )
Cenimo veoma korisnim vaše predloge – šta bi ste vi odabrali od ponuđenih fakultativa. Opcije koje predloži većina predočićemo ostalim učesnicima putovanja.

Nastavićemo pregovore sa Turističkom agencijom “Putnik” da odobre mogućnost plaćanja u više rata, kako je bilo govora prilikom usmenog dogovaranja.

Molimo vas da se prijavite Uniji udruženja do 30.09.2018.godine kako bi smo spisak učesnika dostavili Turističkoj agenciji “Putnik”.
Nakon formiranja grupe i dostavljanja spiska agenciji, obavestićemo vas kada i pod kojim uslovima / na koliko rata/ možete započeti plaćanje vašeg putovanja.

Na svim dosadašnjim studijskim putovanjima naučili smo da se družimo sadržajno, tolerantno i sa uvažavanjem.
Jer mi, Unija udruženja medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Republike Srbije, sa vama, vašim smislom za lepotu zajedničkih druženja, urezali smo u sećanja najlepše uspomene. Učinimo ovo putovanje čarobnim, nezaboravnim, lepšim…

S poštovanjem

Beograd, 
10.09.2018.

Predsednica Unije udruženja
 Radmila Jazić, s.r.

PLAN I PROGRAM PUTOVANJA MOŽETE NAĆI ISPOD:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑