Vizija #003

Vizija #003
Kliknite na sliku za preuzimanje časopisa „Vizija“ broj 3.

ISSN 2620-1364

Poštovane kolege i saradnici zadovoljstvo mi je da Vam predstavimo treći broj časopisa Vizija.

Svi koji nas pratite od samog početka mi Vam se zahvaljujemo na poverenju i potrudićemo se da opravdamo Vasa očekivanja time što će mo još vrednije raditi da naš zajednički časopis bude jos sadržajniji i kvalitetniji. Sve kolege koje nas ne poznaju pozivamo Vas da pročitate naš časopis i da nam se pridružite u stvaranju modernog časopisa iz oblasti Zdravstvene nege, sestrinstva i medicine. Ovo je prvi nas broj koji će biti objavljen na sajtu u elektronskoj formi, a ako ste zaintersovani da vidite prethodna dva broja mi Vas pozivamo da posetite kancelariju našeg izdavača Unija udruženja medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Srbije ili da kontaktirate članove uredjivačkog odbora ili izvrsnog urednika preko mejla da vam prosledimo elektronsko izdanje. Sve potrebne informacije da uspostavite kontakt sa nama su na saju Unije udruženja medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Srbije.  Časopis Vizija je timsko ostvarenje dobre sardanje članova Uredjivačkog odbora, Urednika i mendzment tima Unije. Naš cilj je da stvorimo moderni časopis u kome svi zdravstveni radnici mogu da učestvuju.

U časopisu pored naučnih radova možete u svakom broju pročitati Uvodnik u kome smo do sada predstavljali istorijske ličnosti prva dva broja su bila posvećena Milunki Savić, a u trećem broju smo pisali o Nadeždi Petrović. U prilogu časopisa možete pročitati o aktivnostima članova Unije udruženja na kongresima, simpozijumima, sekcijama i studijskim putovanjima. U ovom broju imamo čast i zadovoljstvo da objavimo intervuju sa Radmilom Ugricom, direktorom komore.

Časopis Vizija je deo kotizacionog materjala za II Kongres Unije udruženja medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Republike Srbije koji se realizuje na Tari od 7-11.11.2018. godine. Prema programu 7.11.2018. godine na svečanom otvaranju Kongresa biće predstavljen časopis Vizija pa pozivamo sve zaintersovane da nam se pridruze na Tari.

Sve zaintersovane zdravstvene radnike pozivamo da pisu za naš časopis, radove primamo tokom cele godine i možete ih poslati na mejl vizijauumszts@gmail.com. Proceduru prijave i neophodne podatke kao i kriterijume za objavu rada u časopisu mozete procitati u uputstvu za pisanje radova koje se nalazi na sajtu (Uputstvo za pisanje strucnog rada za sajt).

Sva pitanja, nedoumice, ideje  u vezi časopisa i prijema radova mozete poslati na mejl vizijauumszts@gmail.com.

S poštovanjem,
Dr sci. Gora Miljanović, prof. strukovnih studija
Glavni urednik časopisa Vizija

Ivana Stevanović,
izvrsni urednik časopisa Vizija
ivana_stevanovic_ms@yahoo.com
062/1762956

Preuzmite časopis:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑