Сумирање стручних активности Уније удружења у првих пет месеци 2019.године.

Поштоване колеге и пријатељи,

Сумирамо стручне активности Уније удружења у првих пет месеци 2019.године.  За све реализоване активности  уложено је доста времена, знања и вештина како би организацијом постигли постављене циљеве. Да ли смо задовољни?

Да, задовољни смо и то задовољство желимо да поделимо са вама, а истовремено да нагласимо да само са вама можемо боље, можемо више.

Отворени смо за све Ваше сугестије шта би сте желели да изменимо, за предлоге који ће стручне активности Уније учинити садржајнијим, примеренијим потребама стручне јавности.

Често чујемо да многи од нас желе да промене око себе пуно тога, а на многе ситуације не можемо да утичемо директно али можемо да мењамо свој однос према томе и да активно учествујемо. Сви функционишемо у систему и када неко ода нас промени свој однос према некој информацији или према некоме или нечему мења се и однос са друге стране. Имајте у виду да је свака комуникација двосмерна.

У циљу да се заједно мењамо и развијамо лично и професионално,  позивамо Вас да нам пишете и учествујете у раду Уније удружења медицинских сестара и здравствених техничара кроз публиковање радова у нашем часопису, пријаву радова за предстојећи III Национални Конгрес уније које је планиран у новембру 2019. госине или као пасивни учесник.

 Махатма Ганди је рекао
 „Ти мораш бити промена коју желиш видети у свету“

 

Срдачно,

Председница  Уније удружења
Радмила Јазић

 

Извршни уредник часописа Визија, Председник стручног одбора
Ивана Стевановић, педагошки саветник,  наставник здравстввене неге

 

 Прочитај више – материјал за преузимање:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑