Dopis 20.08.2019.

Допис 20.08.2019.

Здравствена установа
• Директор
• Главна сестра


Поштоване колегинице и колеге,
лекари, фармацеути, цењени сарадници,


Иза нас је успешно одржан II Симпозијум Удружења сестара и здравствених техничара у неурологији Србије, септембра 2018.године, у Соко Бањи.
Понети осећањем задовољства због учешћа великог броја лекара, медицинских сестара и здравствених техничара из здравствених установа Србије, Македоније и БИХ планирали смо да се и овог септембра у периоду од 20.-22.09.2019.године окупимо у Соко Бањи..
Мултидисциплинарни приступ у дијагностици, лечењу, здравственој нези и рехабилитацији неуролошких стања презентовано кроз пленарну тематику обележило је одржан Симпозијум успешним.

Актуелна пленарна тематика планирана за реализацију кроз организацију округлог стола:

I ОКРУГЛИ СТО:

ТЕМА: Главобоље у клиничкој праксу
Модератор: Др сци.мед. Марјана Вукићевић, Специјална болница ”Свети Сава” Београд

II ОКРУГЛИ СТО :

ТЕМА: Мултидисциплинарни приступ у примени лапароскопије – бољи квалитет живота
Модератор: Данијела Антонијевић,вмс, инструментарка, ОБ ”Свети Лука” Смедерево

Афирмисани стручњаци из редова лекара, медицинских сестара и здравствених техничара говориће о утврђеним стандардима у лечењу и здравственој нези, износећи искуства стручне праксе.
Каква су ваша искуства? Да ли се свака главобоља третира у клиничкој пракси? Каква су искуства лекара и медицинских сестара из примарне здравствене заштите ? Одговор ће мо добити вашим учешћем на Симпозијуму .
Позивамо лекаре, медицинске сестре, патронажне сестре, као посебно значајну циљну групу са нивоа примарне здравствене заштите да кроз конструктивну дискусију изнесу искуства у риступу решавању проблема учесталих главобоља.


Верујемо да је велики број вас заинтересованих за учешће на Симпозијуму.
Мотиви да се чује нешто ново, да се изнесу примери добре стручне праксе, да сте учесник стручног Симпозијума, треба да надвисе могуће препреке.
Све препреке су решиве ако постоји јака воља.
Припремом за организацију одржавања Симпозијума исказали смо наглашену вољу да будемо успешни. За успех коме тежимо потребни сте нам ви поштовани лекари, колегинице, колеге и цењени сарадници, предавачи, аутори стручних презентација и учесници који ће конструктивном дискусијом и предлогом нових идеја учинити овај Симпозијум успешним…

До скорог виђења

С поштовањем

Београд, 20.08.2019. 
Председница Уније удружења
Радмила Јазић, с.р.

Председник Стручног одбора Симпозијума
Др сци.мед. Марјана Вукићевић, Специјална болница
”Свети Сава” Београд

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑