V SIMPOZIJUM UUMSZTRS MAJ 2023

Poštovane koleginice i kolege,
           cenjeni saradnici,

 Po planu stručnih sadržaja rada Unije udruženja medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Republike Srbije  u 2023-oj godini , započeli smo pripreme  V-og Simpozijuma koji će se održati u periodu od 10.05.-14.05.2023.godine na Zlatiboru.

 Da na kratko napravimo predah od svakodnevnice koja nas uzima i daje našim korisnicima, svakodnevnice u kojoj najveći deo dana radimo odgovorno i posvećeno,da se otisnemo u neke drugačije dane u kojima će mo razmeniti iskustva iz stručne prakse i zajedno obeležiti Međunarodni dan medicinskih sestara – 12 maj, godišnjicu rođenja Florens Najtingejl, britanske medicinske sestre, začetnice sestrinstva, danas priznate profesije. Deleći znanja i iskustva mi unapređujemo profesiju i kroz kvalitetnu edukaciju podižemo nivo kvaliteta zdravstvene nege.

 Moderno sestrinstvo temelji se na multidisciplinarnom pristupu u prevenciji i lečenju. Svi članovi tima daju podjednake doprinose, svako sa svog aspekta, te je razumljivo da smo i u procesu neformalnog obrazovanja upućeni jedni na druge. Kao  na prethodnim, tako i na ovom Simpozijumu očekujemo učešće poštovanih i lekara, stomatologa, farmaceuta i saradnika da uzmu aktivno učešće i daju doprinos za uspešu realizaciju programskih sadržaja.

Koračajmo zajedno putevima znaja za bolju budućnost naše profesije !!!

Proleće i maj, Zlatibor i neskrivene prirodne lepote upotpuniće  radnog druženja sa vama.
Dobro nam došli !!!!!        

 

                                                                                          Radmila Jazić, predsednica UUMSZTRS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑